Over ons

Handheld is een toonaangevende leverancier van robuuste draagbare computers en het snelst groeiende bedrijf in onze sector. Onze producten worden gebruikt voor een breed gamma van veldtoepassingen, vaak in de meest veeleisende omgevingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de robuuste industrie, hebben wij bijna aan alle soorten bedrijven met veel succes oplossingen geleverd.

Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in LidkŲping, Zweden met lokale kantoren in Lahti (Finland), Rome (ItaliŽ), Deventer (Nederland), Freilassing (Duitsland), Landquart (Zwitserland), Royal Leamington Spa (Verenigd Koninkrijk), Corvallis (Verenigde Staten) en Sydney (AustraliŽ). Voor lokale vertegenwoordiging over de hele wereld werken we met een uitgebreid netwerk van partners. We hebben meer dan 600 gecertificeerde partners in alle landen.

Onze bedrijfsvisie

Samen met onze handelspartners wereldwijd robuuste draagbare computers leveren, rechtstreeks aan eindgebruikers.

Onze manier van zaken doen is gebaseerd op de volgende waarden:

  • Professionalisme
  • Eerlijkheid
  • Moed
  • Loyaliteit
  • Ondernemingsgeest

Handheld - de producten

Onze producten zijn gekend voor hun combinatie van uitstekende prestaties en het vermogen om de meest veeleisende veldtoepassingen aan te kunnen. Al onze producten zijn PC-compatibel en hebben CE.NET, Windows Mobile of Windows XP als besturingssysteem. Alle producten hebben voldoende geheugen en opslagcapaciteit voor de meest veeleisende veldtoepassingen of industriŽle toepassingen. Al onze producten hebben ook IP64-classificaties of hoger en zijn getest op vallen, trilling en condensatie. Samen met onze handelspartners leveren we volledige mobiele oplossingen voor bedrijven werkzaam in ondermeer logistiek, bosbouw, openbaar vervoer, bouw, leger en beveiliging. We helpen hen om hun productiviteit en efficiŽntie in het veld te verbeteren.

Rugged computers for tough environments